Meniu cina 8 Martie 2020

VARIANTA 1 – 98 lei / persoană

  1. Aperitiv:
  • avelina de lamaie cu icre de crap
  • barcute de ardei cu salata de telina si pui
  • tartine cu somon fume
  • frigarui din mozzarela si rosii cherry
  • pasta de branza cu ierburi aromate
  • masline asortate
  • chiftelute de pui cu susan

2. Pastrav la gratar cu orez salbatic si brocoli

3. Chifle

4. Tort Foret Noir

5. Alune, covrigei

6. Cafea, capucino, cafe latte, ceai

Bauturile se vor servi a la carte

10% servicii la nota finala

VARIANTA 2 – 95 lei / persoană

  1. Aperitiv:
  • avelina de lamaie cu icre de crap
  • barcute de ardei cu salata de telina si pui
  • tartine cu somon fume
  • frigarui din mozzarela si rosii cherry
  • pasta de branza cu ierburi aromate
  • masline asortate
  • chiftelute de pui cu susan

2. File de porc impanat cu crusta de ierburi aromate si salata de varza alba si varza rosie

3. Chifle

4. Tort Foret Noir

5. Alune, covrigei

6.Cafea, capucino, cafe latte, ceai

Bauturile se vor servi a la carte

10% servicii la nota finala

Programul artistic este oferit gratuit din partea restaurantului si cuprinde muzica popular romaneasca,solist de muzica usoara internationala, DJ.